Menu Luk

Datablade

DATABLADE

Her finder du link til datablade på de produkter vi anvender hos Rent Nordjysk. Det er vigtigt at du læser databladene og kender de produkter du bruger, således du ved hvordan du skal beskytte dig!. Det kan godt være at du ikke føler behov for at bruge handsker lige nu, men hvordan har dine hænder det om 30 år. HUSK ALTID HANDSKER.
Får du et nye produkt du skal anvende til dit arbejde, så læs instruktionerne grundigt, hvis der er noget du ikke forstår, eller er usikker på, så spørgs din leder.

For at læse de seneste datablade fra leveradørerne og deres vejledninger, kan du trykke på produktet nedenfor, så åbner der sig en side fra leverandøren, med den seneste informationer.

VIGTIGT!, hvis der står produkter på din arbejdsplads, som du enten ikke har datablad på, eller et produkt som du ikke har modtaget af Rent Nordjysk, så kontakt os straks.

Hvad betyder mærkerne

ætsende

Når du bruger et kemikalie med dette
piktogram, skal du være opmærksom på, at
det er ætsende og kan forårsage alvorlige
hudforbrændinger og øjenskader.
Det kan desuden ætse metaller.

fare 2

Sundhedsfare er symbolet, som du finder på kemikalier, som kan give allergiske reaktioner og luftvejsirritationer. Du finder også symbolet på kemikalier, som kan medføre sløvhed eller svimmelhed samt på kemikalier, som kan irritere hud og øjne.

Det kan være kemikalier såsom kalkfjerner, wc-rens og kølervæske, så vil du kunne finde symbolet for sundhedsfare på dem.

Miljø fare

Symbolet for miljøfare kan du finde på produkter såsom maling, lim, benzin, lak, pesticider og biocider. Når der er tale om miljøfarlige produkter, menes der produkter, som er giftige for miljøet.