Menu Luk

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Rengøring er ikke kun en udgift, hvis din rengøringen i virksomheden er i orden, så kan sygdom undgås, der bliver et bedre indeklima, og ikke mindst behandler medarbejderne faciliteterne bedre, end hvis omgivelserne ikke er ordenligt rengjort.

Et godt indklima, kræver at der bliver holdt rent. ikke bare op til den ca 180cm som er højde for normal rengøring. Men 1-2 gange om året bør din virksomhed få foretaget en hovedrengøring, eller en højderengøring.

For Rent Nordjysk, er en aftale om erhversrengøring ikke kun en aftale, det er et samarbejde, hvor vi holder rent i samrbejder med din virksomheds ønsker. Vi er fleksible og tilpasser gerne arbejdet til de aktuelle forhold der er på din virksomhed. 

Rent Nordjysk , giver dig gerne et udforpligtende tilbud på rengøring af din virksomhed. Vi er måske ikke de billigste i branchen, men vi gør ikke rent, vi holder rent. Vi tilpasser vores arbejde til dine ønsker, og håber at vores medarbejdere, bliver en naturlig del af din virksomhed. 

Som en helt naturlig del af vores service tilbyder vi også måtteservice og hygiejneløsninger, som er med til at holde din virksomhed ren, pæn og sund.

God erhvervsrengøring, skaber tilfredse medarbejdere, og god hygiejne.