Menu Luk

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Rent Nordjysk tilbyder høj kvalitet og professionel erhvervsrengøring:

som foruden kontorrengøring også omfatter håndværkerrengøring, fraflytningsrengøring, trappevask, rengøring af skurvogne, vinduespuds, Polish og PUR behandling, skadeservice og højderengøring.

Et godt indeklima kræver at der bliver holdt rent, og at der 1-2 gange om året foretages en hoved- og højderengøring, hvor vi kommer op over de 180 cm, som er højden for almindelig rengøring. Derved undgås sygdom, medarbejdere behandler faciliteter bedre, når der er rent, og deres trivsel øges.

Hos Rent Nordjysk gør vi ikke bare rent – vi holder rent!

  • Vi er fleksible og tilpasser vores arbejde til dine ønsker, og vi ser ofte, at vores medarbejdere bliver en naturlig del af din virksomhed.
  • Vores aftale om erhvervsrengøring bygger på et samarbejde. Som en del af vores service tilbyder vi måtteservice og hygiejneløsninger, som er med til at holde din virksomhed ren, pæn og sund.
erhvervsrengøring
God erhvervsrengøring, skaber tilfredse medarbejdere, og god hygiejne.
Erhvervsrengøring

Hos Rent Nordjysk arbejder vi værdibaseret for at sikre ordentlighed:

  • Vi udviser miljøhensyn gennem de produkter, vi anvender.
  • Vores kunder oplever, at vi er hurtige, effektive og stabile, at et ord er et ord, og at vi tilstræber gode service, godt udført arbejde og et gensidigt samarbejde.
  • Vi forholder os professionelt og kritiske til opgaverne allerede gennem vores tilbud, fordi vi tror på at tilfredshed bygger på tillid – helt fra starten af.
  • Medarbejdernes tryghed skabes gennem gode arbejds- og lønvilkår. Vi har tegnet overenskomst med Krifa og sikrer os, at alle ansatte kan tale og læse dansk.
  • Gennem en respektfuld ledelsesmæssig tilgang og oplæring, sikrer vi daglig trivsel og dermed fastholdelsen af gode, stabile og loyale medarbejdere. Det kommer også vores kunder til gode.

Hos Rent Nordjysk er ordentlighed ikke et begreb, men en livsstil 😊.

Har det fanget din interesse, kommer vi gerne til et møde for at uddybe, hvordan vi arbejder