Menu Luk

Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring

Selv dygtige håndværkeres gode arbejde, kan blive ødelagt, hvis det første de nye brugere møder, er en dårlig håndværkerrengøring. Så vil du være tryg, så læs lidt videre og se hvad vi gør.

Rengøring efter at håndværkerne er færdige en anden gren af erhvervsrengøring. En opgave vi gerne løser for dig og din virksomhed. Vi afgiver altid en fast pris pr. kvadratmeter, når vi har set opgaven. Så kender vi opgaven og kender du dine omkostninger.

Skal der foruden den “almindelige” håndværker rengøring, også gøres indfytning klart. Det giver vi også gerne en fast pr. kvadratmeter, ligesom vi aftaler om vinduerne skal pudses, og hvad skal der ske med rammerne udvendigt, eller skal sålbænken have en omgang også. Igen kender du dine omkostninger, inden vi går igang.

Vi gør lidt mere

Vi udfører ikke bare rengøringen, men vi er i løbende dialog med dig, således at hvis vi møder noget som ikke er som det skulle være, så tager vi kontakt til dig og får fejlen rettet. Vi er også dine ekstra øjne, der får øje på den fuge der mangler, eller en skabslåge der ikke sidder helt som du gerne vil have den til. Det er med til at sikre, at dine kunder får en god oplevelse, og du får ros, fordi der ikke er noget at komme efter.

Vi hjælper gerne med mere end det normale, vi fjerner gerne afdækningen, eller rengør inden fugemanden skal til, eller tager det fugeslør, som mureren ikke nåede at få væk, inden han skulle videre. Sig til så hjælper vi dig med det meste og vi gør det på vores fleksible måde.

Vi har en velmotiveret medarbejder gruppe, som er vant til disse opgaver. Så ingen opgave er for lille og vi har endnu ikke mødt en der var for stor.  

Vi glæder os til at hjælpe dig.