Menu Luk

Hygiejneløsning

Tænk på dine medarbejdere, miljøet og økonomien

Lad Rent Nordjysk hjælpe dig med en hygiejeneløsning, med sæbe, toiletpapir m.m. Vi sørger for at du ikke løber tør for noget.

Det seneste års tid har vist, at hygiejne og rengøring er vigtigt, derfor er det vigtigt, at der altid er sæbe, aftørringspapir m.m. på toilettet. Det er der med en Rent Nordjysk hygiejneløsning. Vi laver en aftale, der passer til dine behov, enten efter dit forbrug eller til en fast pris, så kender du dine omkostninger. 

Med en hygiejneløsning med Rent nordjysk slipper for selv at skulle sørge for indkøb og levering, vi sørger for at der er et lager hos dig, således du undgår, dyre indkøb, og bøwl. Vi sørger for dine toiletter er klar til dine medarbejdere og dine gæster. 

Men husk at en god hygiejeneløsning gør det ikke alene, din rengøring skal følge med,  således at hygiejeneringen er sluttet og dine medarbejdere er i et godt og rent miljø.

 

hygiejneløsning

Sådan fungere det

Vi finder sammen en løsning

Vi monterer udstyret hos jer

Vi leverer automatisk hos jer

Rengøringspersonalet fylder op

EN SERIE DER DÆKKER ALLE BEHOV

Vores dispensere, affaldsspande m.m er alle i samme design så det passer med Inventaret, således toiletfaciliteterne fremstår præsentable og imødekommende. 

Miljøansvarlighed

Alt vores papir er mærket med svanemærket stiller krav til både fremstilling og bæredygtighed. Kravene dækker mange facetter, læs mere her:  www.ecolabel.dk/da/blomsten-og-svanen/om-blomsten-og-svanen

VI GIVER JER ALLE GOD HYGIEJNE

Lad Rent Nordjysk Hygiejneservice sørge for sæbe, toiletpapir, afspritningsprodukter m.m. 

Det skal være let og lige til at bruge, det er vores dispensere, så finder det naturligt. I er med til at sikre et bedre miljø, ved ikke at bruge energikrævende varmeblæsere, og I undgår håndklæder, som ikke altid er helt bakteriefri.

Har du allerde en løsning med Tork dispensere, så kan Rent Nordjysk leverer papir og sæbe fra Tork. 

Vi sikrer en god kvalitet, så det altid er nemt og godt at bruge og vi sikrer, at du ikke løber tør for noget af det.

ER DU INTERESSERET I EN HYGIEJNELØSNING?

Hos Rent Nordjysk sætter vi en ære i at være fleksible. Tag første skridt og ring til os! 22 59 47 33 eller mail os på SEND MAIL, Så finder vi en løsning, der passer til dit behov. 

Vi leverer måtte- og hygiejneløsninger over det meste af landet.

Det er vigtigt for os, at vi gør os fortjent til vores kunders tillid. Vi holder, hvad vi lover, og en aftale er en aftale. De eneste, der bliver tørret hos Rent Nordjysk, er skosåler og dét, der nu skal tørres på toilettet.