Menu Luk

Måtteservice

MÅTTESERVICE


– SÅ ER DET SLUT MED BESKIDTE GULVE

Vil du sikre et godt førstehåndsindtryk, når der kommer gæster eller kunder på besøg, så er rene gulve et godt sted at starte.

Bestil måtteservice hos Rent Nordjysk, så er du sikker på at holde skidt og snavs fra døren. Du finder indgangsmåtter og dørmåtter i høj kvalitet og vi sørger selvfølgelig for løbende måtteservice, så du ikke skal tænke på vask og vedligehold. Det er nemt og bekvemt for dig at holde dine gulve rene med hjælp af vores gode måtteservice.

Lej måtter hos Rent Nordjysk og få måtter, der passer til din virksomhed
Hos Rent Nordjysk finder du et stort udvalg af kvalitetsmåtter til alle typer virksomheder. Skal du for eksempel bruge værkstedsmåtter, butiksmåtter eller skal du have dækket et større indgangsparti? Skal de være med logo, med billede eller helt ensfarvede? Vi hjælper med at finde frem til den helt rigtige løsning og skifter og renser jeres dørmåtter alt efter behov. Behovet kan ændre sig i takt med vejret og sæsonen, hvor vi natuligvis er fleksible. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed og finder med sikkerhed en løsning, som du bliver glad for. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.