Menu Luk

Skadeservice

Skadeservice

Har du brug for skadeservice så ring 2259 4733, vi har telefonvagt 24 timer.

Som en del af vores services tilbuder Rent Nordjysk skadeservice. Vi tilbyder hjælp ved vandskader, oprydning og rengøring efter indbrud, skadedyr brand og lignende skader.

Det er vigtigt, at din skade bliver ordentlig behandlet, så stoppes og skaderne begrænses. det betyder blandt andet, at vi sikre, at følger skader som bakterier angreb, (for eksempel efter oversvømmelse, eller skadedyr) behandles så skimmelsvamp og sygdomme forebygges. 

Er der sket en indtrængning af vand, er det selvfølgelig vigtigt at vand fjernes, men også at fugten bekæmpes. Her opstiller vi fugtfjenere. Når rummet er tilgængelig ryddes og rengøres alt indventar, ligesom gulve og vægge behandles mod bakterier.

Har du været udsat for brand, og din bolig eller lokaler ikke er beboelige eller egnet til brug, hjælper vi dig gerne med rengøring og opmagasinering af dit indbo og inventar, indtil din nye bolig eller lokaler er klar til dig.

Det er ydermere vigtigt, at du har kontaktet dit forsikringsselskab, således de er med til at beslutte, hvad der skal foretages, ellers risikerer du selv at stå med regningen til sidst.